FRECTIILE LA PICIOARE DE LEMN – SI ALEA PUTREZITE!

Tot felul de discutii, pareri, idei, legate de calea de iesire din mocirla asta, in care pesedismul ne-a adus. Unele fac trimitere la initiative cetatenesti, altele la referendumuri, altele la presiunea strazii, altele la presiunea ONG, ca reprezentanti ai societatii civile, in fine tot felul de idei. Din pacate, atunci cand se pune problema redresarii Romaniei, si cand se face vorbire despre aceasta redresare, se pare ca se vorbesc limbi diferite, si nici macar subiectul nu pare sa fie acelasi: unii se intreaba cum se poate reseta o tara condusa de infractori, altii vin cu solutii de carpire a sistemului existent.

Avem un sistem putred, care este construit pe o lege fundamentala schioapa, care lasa „gauri” imense de interpretare – asta, cand nu are lacune in toata regula. Pe legea asta fundamentala, s-a construit o caracatita legislativa – chiar, stiti cate legi, regulamente de aplicare a legilor, si alte acte normative, tot cu putere de lege, are Romania??? – care a fost gandita, la fiecare adoptare, sa serveasca interesul nomenclaturii comuniste si a capilor fostei Securitati, ori a clientelei lor politice. Aceasta haita comunistoida, in aproape trei decenii, prin crearea unui cadru legal „bolnav” – „virusul” coruptiei, „bacteriile” abuzului in serviciu, precum si multe alte plagi, care in „laboratoarele” penale, din alte tari, sunt identificate ca fiind din clasa germenilor tradarii nationale, dar care la noi sunt ignorate – a devenit actuala oligarhie: o imensa grupare infractionala, transpartinica, aflata la un pas de folosirea violentei, pentru pastrarea statusului actual – vezi iesirea militianului Abraham, si a altor lichele din sistem.

Asa ca, nu va suparati, dar fie apare o forta politica ABSOLUT noua, impermeabila, prin criteriile de integritate aplicate, la orice „infiltrare” maligna, cu un program de reforma radicala, care sa se impuna in constiinta electoratului ca fiind capabila sa inlature mizeria oligarhiei marxiste, ori se ajunge la o revolta/revolutie violenta. Restul, sunt vorbe inutile, frectii la picioare de lemn putrede, sau cum mai vreti sa numiti inutilitatile despre care se face vorbire.

Lasă un răspuns