ECHIPA LU’ CIOLOS

Daca merg sa vad pagina dedicata echipei nou lansatei R100, ma apuca rasu’-plansu’: o intreaga „pleiada de intelectuali” iesiti din cloaca marxista de la SNSPA, condimentata cu cateva jigodii din categoria „baietii destepti ai tranzitiei”, tot felul de trepadusi de mana a doua, care de decenii se invart in cercurile mocirloase ale politicii dambovitene, activisti care au transformat activismul in afacere, si tot asa. Exceptiile – ca sunt cateva – sunt asa de putine, ca nu au relevanta: vorba aia, daca pui o lingura de vin intr-un butoi cu laturi, obtii tot un butoi de laturi. Uitati cateva exemple:

Alin Cristian MITUȚA – birocrat european, scolit in cloaca marxista de la SNSPA. Punct.

Dragoș PÎSLARU – pare sa aiba un CV „beton”, economist cu master la London School of Economics, studii la Harvard, dar nu este decat una dintre lipitorile politicii, din categoria „baieti destepti”, 70% din veniturile afecarilor lui vin din contracte cu statul, a câştigat repetat contracte de la Adrian Videanu, Liviu Dragnea, Radu Stroe şi Lazslo Borbely, şi alţi penali cu acte – condamnaţi sau trimişi în judecată.

Dragoș TUDORACHE – judecator devenit birocrat european, nu pare sa aiba alte „bube”, in afara de faptul ca pentru a ajunge la Comisia Europeana, trebuia sa aiba sprijin politic intern, si cum cei care ar fi putut sa-l sprijine sunt exact jigodiile care populeaza viata politica romaneasca, asta este o bila neagra

Vlad VOICULESCU – absolut ok, jos palaria – sper sa nu gresesc, genul asta de oameni a devenit TARE rar… (later edit: m-am inselat…)

Simona ADAM – pare ok, desi cand aud despre stiinte politice in CV-ul cuiva, incep sa ridic spranceana: in Romania, acolo tropaie marxismul cultural, nu doar la SNSPA.

Violeta ALEXANDRU – activista neo-marxista, face bani din activismul ei, si s-a invartit in cercurile politicii romanesti toata viata.

Irina ALEXE – „militianca” de cariera, 20 de ani in Ministerul de Interne.

Mirabela AMARANDEI – din nou, stiinte politice, iar numele ei poate fi asociat cu un dosar DNA, privind fraudarea unor fonduri europene.

M-am limitat sa mentionez doar primii care apar pe acea pagina, am alte lucruri mai bune de facut, decat sa scriu despre fiecare individ care apare in echipa R100, dar am cautat informatii despre toti cei de acolo, si imaginea generala se pastreaza. Astia sunt cei care vor sa reformeze Romania…

Lasă un răspuns