EXPONENTIAL, SPRE ISLAM!

Incercand sa comentez, cu date precise, la o postare pe feisbuc, in care, printre altele, se aducea in discutie pericolul islamizarii Europei occidentale, am ajuns la o concluzie teribila: islamizarea asta este nu doar posibila – oricum, eram convins de asta – dar incredibil de probabila. Mai jos este comentariul pe care l-am facut:

„Absolut de acord, dar cu o singura exceptie: pericolul islamizarii, desi nu este iminent, exista. Simpla aritmetica, cand vine vorba de natalitatea cuplurilor musulmane, comparata cu a celor crestine, plus un lucru vizibil cu ochiul liber: relativ putini musulmani, dintre cei care sunt nascuti si crescuti in Occident, chiar si dupa doua generatii, renunta la incompatibilitatile dintre cultura musulmana si cea europeana. Daca o sa se atinga o masa critica de alegatori musulmani, asa cum s-a atins in Londra, islamizarea Occidentului devine probabila. In Londra, la recensamantul din 2001, erau circa 600.000 de musulmani, dintr-un toatal de circa 7.300.000. La cel din 2011, 12,5% din populatia Londrei (circa 8.200.000) era formata din musulmani, adica ceva peste un milion. Altfel spus, populatia Londrei crescuse cu 12%, dar numarul musulmanilor aproape se dublase. In prezent, nu exista date precise, la nivelul Londrei, dar cele furnizate de primariile din UK, in 2015, pot sa ne dea o idee: Tower Hamlets 45%, Newham 40%, si pe ansamblu, in Londra, s-a ajuns la 25% populatie musulmana (https://data.london.gov.uk/dataset/percentage-population-religion-borough). Practic, avem o dublare a populatie musulmane, mai intai la 10 ani – 2001 pana in 2011 – urmata de o dublare in doar 4 ani – 2012 pana in 2015. Probabil ca in 2016, la data alegerii primarului, se ajunsese la circa 30%. Procentul asta cred ca reprezinta punctul in care, daca este atins si la scara intrgii tari, poate aduce un partid religios musulman (posibil de infiintat, daca nu se declara asa) la putere. Si din momentul acela, islamizarea poate deveni realitate.”

P.S. Datorita sistemului electoral din Anglia, NICI macar nu este nevoie de un partid religios: politicieni musulmani pot candida, lejer, ca independenti…

Lasă un răspuns