CHIAR VREM O TARA „CA AFARA”???

Exista o confuzie totala, inclusiv in tarile acestea, referitor la ce fel de oranduire sociala (social order) exista in tarile Europei Occidentale, si majoritatea celor intrebati ar raspunde, cel mai probabil, ca este vorba despre capitalism. Confuzia asta pleaca de la faptul ca in timp ce comunismul si socialismul lovesc violent in proprietatea privata si in piata libera, ce exista acum in tarile Europei de Vest nu ataca, aproape deloc, proprietatea privata, si doar in mica masura ataca piata libera. Este vorba despre marxismul cultural, care a devenit ideologia transpusa in politica de stat a tarilor vest-europene, si asta face ca aceste state sa poata fi categorisite ca fiind state neo-marxiste.

Neo-marxismul incearca sa distruga, prin masuri minore, dar luate constant, si intinse pe decenii, cultura unui popor, pentru a o inlocui cu ideologia marxismului cultural, si efectul final nu este pierderea proprietatii private, ori a pietei libere – cel putin, nu in totalitate – ci pierderea libertatii de constiinta, si a celei de exprimare.

Pentru neo-marxisti, proprietatea privata, piata libera, sunt elemente care sunt absolut necesare, pentru ca in felul acesta, popoarele care sunt supuse ingineriilor sociale specifice marxismului cultural, nu sesizeaza ca incet, dar sigur, societatea, in ansamblul ei, este modificata. Bunastarea capitalista este nu numai o sursa de taxe si impozite, care sa poata sustine aberariile asistentiale ale statelor neo-marxiste, dar si un proiector pus in ochii celor care sunt supusi „re-educarii” in spiritul neo-marxist, fapt ce-i face sa nu perceapa pericolul care se ascunde in bezna din afara luminii proiectorului asta…

Multa vreme, Suedia a fost data ca exemplu de succes al unui fel de socialism-capitalism-cu-fata-umana. Nimic mai fals, pentru ca stoarcerea fiscala a intreprinzatorilor din Suedia, ca si a celor care munces in companiile acestora, au dus, in ultimii ani, la o scadere a nivelului de trai, a bunastarii, la acumularea de frustrari generate de redistribuirea masiva a acestei bunastari catre categorii din ce in ce mai largi de asistati sociali, si cand intre aceste categorii au fost inclusi si imigrantii musulmani, paharul a dat pe dinafara, si „succesul suedez” s-a vazut la ultimele alegeri… Suedia, daca ar fi sa incerc o categorisire, ar fi nu socialista, in sensul clasic al cuvantului, ci o tara neo-marxista, si ca orice tara in care marxismul cultural devine politica de stat, are in ea, mai degraba, un mix de accente fascistoide si comunistoide, peste care pluteste miazma Teoriei Critice. Valabil si pentru Norvegia, partial si pentru Danemarca, si pentru restul tarilor vestice.

In sensul de mai sus, urmatoarele tari europene sunt socialiste/neo-marxiste – ordine aleatoare: Germania, Franta, Italia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Islanda, Marea Britanie, Finlanda, Austria. Ma rog, gradul de infestare cu virusul marxismului cultural difera, nucleul dur al neo-marxismului este reprezentat de Germania, Franta si Tarile Nordice, dar gasim infectia asta peste tot, pana si in Polonia condusa de dreapta conservatoare, sau in Romania, asa cum este ea de amarata, cu haita de oligarhi infractori in varful ei.

Problema tarii noastre este ca, in confuzia asta, majoritatea celor care spun ca vor o tara „ca afara”, se refera la bunastarea adusa de capitalism, dar dorinta lor este rastalmacita de politucieni, care in locul capitalusmului, mult mai greu de adus din varful condeiului, prefera sa aduca marxismul cultural: reforme in sistemul de invatamant, transformat in sistem de „educatie”(!!!), „libertati” multiculturale, ateism agresiv, parade LGBTetc., si tot restul marlaniilor ingineriei sociale numite Marxism Cultural, care in final, asa cum spuneam mai sus, genereaza un om nou, in care gandirea libera a fost inlocuita cu o gandire „cooperatista”, de stup. Si asta nu are cum sa-i deranjeze pe oligarhii infractori din varful politicii romanesti, si cu atat mai putin pe cei care conduc asaltul neo-marxist asupra Romaniei: USR, Ro+, si haita de oengeuri marxist-culturale.

Lasă un răspuns