VALURILE DREPTEI

La inceput, a fost in SUA, si totul a venit fara nici un semn prevestitor pentru Stanga, pierduta in lumea ei halucinanta, in care delirul este confundat cu realitatea, si realitatea este inabusita prin lege. Cu 304 voturi, contra 207, candidatul republican a pus punct unor ani lungi – prea lungi! – in care Stanga Neomarxista a condus SUA, si din pozitia aia, intreaga lume. O victorie nu numai neasteptata, dar care a lasat Stanga naucita: imposibilul se intamplase, in ciuda faptului ca intreaga medie mainstream trasese cu toate tunurile in candidatul republican. Majoritatea tacuta, a carei voce fusese inabusita de decenii, ignorase toate tirurile de demolare a candidatului republican, si votase pentru el, in majoritatea statelor americane. Dreapta – una adevarata, fara alunecari centriste hilare – venise la putere.

Pe malul european al Atlanticului, lucrurile sunt mai complicate, dar aceleasi valuri ale Dreptei incep sa se ridice: Polonia, Austria, Italia, sunt tari in care Dreapta a ajuns la putere, si in alte tari, in care Stanga parea intepenita, pentru totdeauna, in parlamentele lor, Dreapta prinde viteza – cele mai notabile exemple: Suedia, Germania, Danemarca. Si sigur, altele vor urma. Nu va uitati la ce ne arata media mainstream, care in proportie de 99% este a Stangii – sau, oricum, impotriva Dreptei. Ca si in SUA, valurile astea vin din adancurile natiilor care sunt chemate sa voteze, si Stanga, la fel ca in America, continua sa delireze, pretinzand ca aceste valuri nu exista. Se inseala, si in anii urmatori – poate mai putin de un deceniu, poate un deceniu – aceste valuri se vor revarsa in parlamentele lumii.

Cea mai recenta măturare a Stangii, de catre Dreapta, tocmai s-a petrecut in Brazilia. Un presedinte al Dreptei tocmai a invins in alegeri, si cum Brazilia este o republica prezidentiala, urmeaza sa formeze Executivul tarii. Intr-un fel, victoria Dreptei in Brazilia este mai importanta si decat cea din SUA, pentru ca Brazilia este o tara in care efectele guvernarilor Stangii au fost catastrofale – nu la acelasi nivel ca in Venezuela, dar tara aia sud-americana tot in saracie si coruptie se zbate, ca orice tara in care Stanga a fost suficienta vreme la putere. Asa incat, Brazilia poate deveni, poate mai bine decat SUA, un exemplu clar al efectelor benefice ale unei guvernari a Dreptei.

Ce o sa mai urmeze? Nimeni nu este profet, dar si fara darul clarviziunii, este evident ca valurile Dreptei continua sa se reverse in toata lumea, partidele Dreptei castiga, din ce in ce mai mult, adepti si locuri in parlamente, si sper ca acest proces de indreptare a lumii sa se finalizeze cu aruncarea Stangii la cosul de gunoi al Istoriei, acolo unde-i este locul, datorita celor circa 200.000.000 de milioane de oameni ucisi prin grija Stangii, si datorita celor circa 2.000.000.000 de fiinte umane ale caror vieti au fost nenorocite, pentru ca au avut ghinionul sa traiasca in tari conduse de Stanga.

Lasă un răspuns