NON-VALORILE EUROPEI DE ASTAZI

In mod indiscutabil, cancelarul Konrad Adenauer este pilonul principal al fondarii Comunitatii Europene, devenita mai tarziu Uniunea Europeana.  Fiul unui functionar public din Köln, Adenauer a crescut intr-o familie romano-catolică modesta, in care erau promovate: o viata frugala, implinirea datoriei si dedicarea religioasa. Mai tarziu, din postura de cancelar al Germaniei infrante in ultimul razboi mondial, Adenauer a fost impotriva oricaror idei marxiste si a respins notiunea de societate egalitarista. Principala sa tema politica de lider al Germaniei a fost individualismul si domnia legii, statul de drept. El a fost adeptul unei idei fundamentale: statul trebuie sa garanteze cetatenilor un spațiu optim pentru dezvoltarea intelectuala si economica independenta, precum si o protectie absoluta, in temeiul legii. Si asta a stat, in linii mari, la baza formarii Comunitatii Europene, desi pana si partidul sau, CDU, a avut unele socialisme in program, inca de la inceput. Cat despre politica externa, Adenauer a fost un promotor al Aliantei Nord-Atlantice, si adeptul duritatii totale fata de Rusia.

Repede-inainte, cam 70 de ani, si gasim o Uniune Europeana aflata sub hegemonie germana (nu spun franco-germana, Franta a ajuns o simpla marioneta in mana cancelariei berlineze), care respinge NATO, califica SUA ca fiind un inamic al Europei, cumpara gaz rusesc cu ghiotura, desi exista si alternative, are o atitudine servil-impaciuitoare fata de agresiunile Rusiei, si vrea sa transforme tarile Europei in provincii ale Uniunii Europene, iar cetatenii acestor state, in mase amorfe, zombificate prin aplicarea ideologiei marxismului cultural, intr-un proces treptat de distrugere a tuturor traditiilor, limbilor, religiilor, individualitatii, guvernării suverane, familiei, legii si ordinii, pentru a reasambla societatea, in viitor, ca pe o utopie comunista, fara noțiunea de sex biologic, fara moralitate, fara Dumnezeu, fara familii, fara state.

Asta este Uniunea Europeana de astazi, si astea sunt „valorile” ei, bazate pe Corectitudine Politica;

– Privilegierea unor minoritati, prin legi care le pun deasupra oricaror altor legi, si deasupra majoritatii;

– Feminism folosit ca instrument de distrugere a oricarei forme de exprimare a masculinitatii;

– Anti-capitalism feroce si socialism pe scara larga;

– Promovarea imigratiei necontrolate, ca metoda de diluare a natiunilor europene;

– Politica de identitate de gen, ca instrument de anulare a notiunii de sex biologic, pentru a transforma societatea intr-o masa asexuata;

– Orice alt lucru care implică furie si indignare perpetua, neaga răspunderea personala, solicita predarea libertatilor personale in schimbul unei pseudo-sigurante asigurate de un stat-dafaca, si legitimizarea a oricarui lucru ce ar fi, in mod normal, considerat nebunie: eutanasii, prunc-ucidere etichetata avort pana in momentul nasterii, etc. – lista nebuniilor pare sa fie fara sfarsit, nu are rost sa o insir aici.

In esenta, Uniunea Europeana de astazi a devenit contrariul a tot ce inseamna Lumea Libera, si acceptarea non-valorilor promovate de mocirla marxista de la Brussels este echivalentul unei sinucideri culturale, in masa, la nivel continental, iar respingerea hotarata a acestor non-valori este singura cale de a vedea Uniunea Europeana intoarsa la matca ei originala. Asta, chiar si cu riscul destramarii ei, si recladirii – daca o sa mai fie nevoie, in fond, matca ei originala insemna o comunitate de state suverane si independente, aflate intr-un acord de eliminare a taxelor vamale, nu supra-guverne de birocrati nealesi de nimeni. Cat despre pericolul rusesc, un singur acronim este esenta contracararii lui: NATO.

 

Lasă un răspuns